Juluen B16 kleine paal zwaailamp oranje led lens oranje

Juluen B16 oranje zwaailicht

Het Juluen zwaailicht wordt gemonteerd op een paal en heeft een DIN AC aansluiting

Het B16 zwaailicht heeft 8 oranje LED's en een oranje lens

De B16 zwaailamp is weer- en schokbestendig

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 118mm
  2. Hoogte: 158mm
  3. Diepte: 118mm
GL0054B16
€ 161,28
€ 161,28 € 133,29
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 161 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 161 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,61.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B16 kleine paal zwaailamp oranje led

Het B16 zwaailicht is essentieel signaleringsmateriaal voor veiligheids- en noodgevaltoepassingen. Het is speciaal ontworpen om de aandacht te trekken dankzij de oranje LED-technologie met hoge intensiteit. De oranje lens, die de LED's omhult, maximaliseert de zichtbaarheid van het zwaailicht, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden.

De B16 is ontworpen voor gemakkelijke en veilige paalmontage. Je kunt de B16 DIN paalmontagebeugel gebruiken voor eenvoudige installatie. Deze robuuste beugel zorgt ervoor dat de B16 zwaailamp veilig en stabiel aan de paal wordt bevestigd, zodat hij in verschillende buitenomgevingen kan worden gebruikt.

Met zijn geoptimaliseerde ontwerp biedt de B16 zwaailamp zichtbaarheid op grote afstand, zelfs in slechte weersomstandigheden. De oranje LED's geven een helder, knipperend licht en geven een duidelijke indicatie van gevaren- of noodzones. Of het nu gaat om het waarschuwen van bestuurders om langzamer te rijden of het aangeven van de aanwezigheid van een incident, het B14 zwaailicht is een betrouwbare keuze.

Kortom, de B16 zwaailamp met oranje lens en LED's met hoge intensiteit is een effectief signaleringsmiddel voor veiligheids- en noodsituaties. Praktische paalmontage met de B16 DIN-beugel zorgt voor een veilige installatie. Je kunt erop vertrouwen dat het B14 zwaailicht de aandacht trekt en duidelijke visuele waarschuwingen geeft, zelfs in moeilijke omstandigheden.

GL0054B16

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
158 mm
Lengte
118 mm
Aantal modi
11
Diepte
118 mm
Montage
Berichten
type verbinding
DIN
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk