Juluen B16 kleine paal zaklamp heldere lens led oranje

Juluen B16 oranje zwaailicht

Het Juluen zwaailicht wordt gemonteerd op een paal en heeft een DIN AC aansluiting

De B16 zwaailamp heeft 8 oranje LED's en een heldere lens

De B16 zwaailamp is weer- en schokbestendig

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 118mm
  2. Hoogte: 158mm
  3. Diepte: 118mm
GL0580B16
€ 161,28
€ 161,28 € 133,29
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 161 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 161 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,61.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B16 zwaailamp met heldere lens led oranje paal

De B16 oranje LED zwaailamp met heldere lens is een goed zichtbaar verlichtingsapparaat dat is ontworpen om veiligheid en bewegwijzering te bieden in een verscheidenheid aan omgevingen. Deze zwaailamp is speciaal ontworpen voor montage op een Juluen paal en biedt een praktische en robuuste oplossing voor eenvoudige installatie.

Met zijn geavanceerde LED-technologie biedt de B16 zwaailamp een hoge lichtsterkte en een lange levensduur. De oranje LED's produceren een helder, duidelijk licht en zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig of slecht zicht.

De transparante lens van het B16 zwaailicht zorgt ervoor dat het licht effectief in alle richtingen wordt verspreid, waardoor het een ideale keuze is voor 360-graden bewegwijzering. Dit maakt het gemakkelijk om de aandacht van bestuurders en voetgangers te trekken en zorgt voor een duidelijke en snelle communicatie.

Juluen's paalmontage zorgt voor een sterke en veilige installatie. Deze montagebeugel is gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen en garandeert de stabiliteit van het baken, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

Samengevat is Juluen's oranje B16 LED zwaailamp met heldere lens en paalbevestiging een ideale keuze voor het leveren van effectieve en zichtbare bewegwijzering in een verscheidenheid aan toepassingen. De geavanceerde LED-technologie, heldere lens en robuuste montagebeugel maken het een betrouwbaar en effectief apparaat voor verkeersveiligheid en industriële bewegwijzering.

GL0580B16

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Lengte
118 mm
Aantal modi
11
Diepte
118 mm
Montage
Berichten
Hoogte met steun
159 mm
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
DIN
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk