Juluen B16 kleine telescopische zwaailamp oranje led-lens

Juluen B16 oranje zwaailamp

Het Juluen zwaailicht is gemonteerd op een telescopische paal en verbonden met een kabel

Het B16 zwaailicht heeft 8 oranje LED's en een oranje lens

Het B16 zwaailicht is weer- en schokbestendig

GL0542B16
€ 235,53
€ 235,53 € 194,65
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 235 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 235 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,35.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B16 klein telescopisch zwaailicht Oranje led-lens

De B14 zwaailamp is een signaallamp van hoge kwaliteit die ontworpen is om maximale zichtbaarheid te bieden in omgevingen waar een duidelijke, zichtbare indicatie vereist is. Met oranje LED's en een oranje lens biedt dit zwaailicht uitzonderlijke prestaties op het gebied van helderheid en duurzaamheid.

De montage van de B14 zwaailamp is eenvoudig met de Juluen B16 telescopische paalbeugel. Deze beugel is speciaal ontworpen voor een gemakkelijke en veilige installatie van de zwaailamp. De telescopische paal maakt het gemakkelijk om de hoogte van het zwaailicht aan te passen aan de specifieke behoeften van elke situatie en biedt optimale flexibiliteit.

Het B14 zwaailicht maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie, wat zorgt voor een grotere energie-efficiëntie en een lange levensduur. De oranje LED's geven een helder, duidelijk licht en zorgen voor een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht.

De oranje lens op het B14 zwaailicht helpt de lichtverspreiding te verbeteren, waardoor een groter zichtbaarheidsbereik ontstaat. Deze combinatie van LED's en oranje lens creëert een krachtig en opvallend lichtsignaal, ideaal om de aandacht te trekken in noodsituaties, bij wegwerkzaamheden of in elke andere situatie die een duidelijke en snelle signalering vereist.

Kortom, de B14 zwaailamp met zijn oranje LED's, oranje lens en montage op de Juluen B16 telescopische paal is een optimale signaleringsoplossing, die uitzonderlijke zichtbaarheid, verhoogde duurzaamheid en praktisch installatiegemak biedt. Of het nu voor professioneel, industrieel of openbaar veiligheidsgebruik is, het B14 zwaailicht is een betrouwbare, hoogwaardige keuze.

GL0542B16

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Aantal modi
11
Montage
Berichten
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk