Juluen B16 klein telescopisch zwaailicht blauw led lens

Juluen B16 blauw zwaailicht

Het Juluen zwaailicht is gemonteerd op een telescopische paal en verbonden met een kabel

Het B16 zwaailicht heeft 8 blauwe LED's en een blauwe lens

Het B16 zwaailicht is weer- en schokbestendig

GL0528B16
€ 235,53
€ 235,53 € 194,65
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 235 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 235 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,35.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B16 zwaailamp kleine telescopische lens blauw led

Het B16 zwaailicht is een zeer effectief noodverlichtingsapparaat dat is ontworpen om de aandacht te trekken in kritieke situaties. Met zijn geavanceerde blauwe LED's en blauwe lens biedt hij maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

De blauwe LED's produceren een helder, duidelijk licht en bieden een uitstekende zichtbaarheid op lange afstand, waardoor het een ideale keuze is voor noodsituaties.

Deze zwaailamp is ontworpen voor montage op een specifieke telescopische paal, het Juluen B16-model. De B16 telescopische paal staat bekend om zijn sterkte en duurzaamheid en biedt een stevige en stabiele ondersteuning voor het B16 zwaailicht. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware omgevingsomstandigheden.

Gemonteerd op de B16 telescopische paal kan het B16 zwaailicht eenvoudig worden geïnstalleerd en in hoogte worden versteld om de zichtbaarheid te maximaliseren. Hierdoor kan het baken op een hoogte worden geplaatst die geschikt is voor de specifieke omgeving en zorgt het voor een maximale lichtspreiding.

Samengevat biedt het B16 zwaailicht met zijn blauwe LED's en blauwe lens, in combinatie met de B16 telescopische paal van Juluen, een zeer effectieve noodverlichtingsoplossing. Het biedt uitzonderlijke zichtbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak, waardoor het de perfecte keuze is voor noodsituaties waar duidelijke bewegwijzering essentieel is.

GL0528B16

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/24V
Aantal modi
11
Montage
Berichten
Gekleurde lens
blauw
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk