Juluen Flash Ramp Microbar EX heldere lens oranje magnetisch

Microbar flash oranje van Juluen

De Juluen flitsbalk heeft 42 oranje LED's waarmee 24 flitsstanden mogelijk zijn

De Juluen-flitsbalk wordt gemonteerd op een magnetische beugel en aangesloten via een sigarettenaansteker

De Microbar-flitsbalk onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon wanneer deze wordt ingeschakeld.

De strip is bestand tegen water en trillingen

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 400mm
  2. Hoogte: 37mm
  3. Diepte: 172mm
RF0082MICROBAR
€ 427,60
€ 427,60 € 353,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 427 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 427 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,27.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Microbar EX flitslamp met heldere oranje magnetische lens

De oranje LED-flitsbalk van Juluen is een compact en veelzijdig verlichtingsapparaat dat is ontworpen voor optimale zichtbaarheid in verschillende toepassingen. Hij is voorzien van oranje LED's met hoge intensiteit die een helder, duidelijk licht uitstralen.

Dankzij de magnetische bevestiging is de flitser snel en eenvoudig te installeren op verschillende metalen oppervlakken. Het biedt een stevige en veilige grip, zodat de lamp zelfs onder omstandigheden van trillingen of beweging op zijn plaats blijft.

De transparante lens van de LED-flitsbalk is ontworpen om de lichtspreiding te optimaliseren, waardoor maximale zichtbaarheid over lange afstanden wordt gegarandeerd. Het helpt om het licht van de LED's te concentreren, wat resulteert in een krachtige, goed gedefinieerde lichtstraal.

Dankzij het compacte ontwerp is de Juluen LED flitslamp ideaal voor gebruik in omgevingen waar de ruimte beperkt is. Het kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan gebieden zoals noodsignalering, beveiliging, verkeersmanagement, de bouw en vele andere toepassingen die een duidelijke visuele indicatie vereisen.

Kortom, de oranje LED-flitslamp van Juluen met transparante lens op magnetische houder is een veelzijdig verlichtingsapparaat dat eenvoudig te installeren is en optimale zichtbaarheid biedt in verschillende situaties. Het compacte ontwerp en de geavanceerde functies maken het een ideale keuze voor bewegwijzering en visuele indicatie behoeften.

RF0082MICROBAR

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Lengte
400 mm
Aantal modi
24
Diepte
172 mm
Montage
Magnetisch
Hoogte met steun
37 mm
type verbinding
Aansteker
aantal leds
42
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk