Juluen Flash Ramp Microbar EX heldere lens blauw en oranje magnetisch

Microbar flitslicht blauw en oranje van Juluen

De Juluen flitsbalk heeft 72 blauwe LED's die 1 flitsstand mogelijk maken

De tweekleurige flitsbalk van Juluen wordt gemonteerd op een magnetische beugel en aangesloten op de sigarettenaansteker

De Microbar-flitsbalk onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon wanneer deze wordt ingeschakeld.

De strip is bestand tegen water en trillingen

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 400mm
  2. Hoogte: 37mm
  3. Diepte: 172mm
RF0065MICROBAR
€ 662,79
€ 662,79 € 547,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 662 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 662 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,62.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Julien Microbar EX zaklamp met helderblauwe en oranje magnetische lens

Juliens tweekleurige flashbar met magnetische houder is een robuust en veelzijdig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om uitzonderlijke zichtbaarheid te bieden in verschillende omgevingen.

De zaklamp heeft een robuuste en duurzame constructie, zodat hij bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Hij is uitgerust met krachtige, heldere LED's die een hoge lichtintensiteit bieden voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Een van de belangrijkste voordelen van deze zaklamp is de magnetische bevestiging. Hierdoor kan de oprijplaat eenvoudig op verschillende metalen oppervlakken worden bevestigd, zonder dat er extra gereedschap nodig is. De magnetische beugel zorgt voor een veilige bevestiging en maakt een snelle en handige installatie en verwijdering mogelijk.

Dankzij de dubbele kleurfunctie van het flitslicht kan de gebruiker kiezen tussen verschillende kleuren licht, meestal rood en blauw, wat ideaal is voor nood- of veiligheidssignaleringstoepassingen. De juiste kleur kan worden gekozen op basis van de specifieke eisen van de gebruiker.

Bovendien is deze flitsbalk ontworpen voor veelzijdig gebruik. Hij kan worden gebruikt op een groot aantal voertuigen, zoals politieauto's, ambulances, brandweerwagens, beveiligingsvoertuigen enzovoort. Hij is ook weerbestendig, dus hij kan zelfs onder moeilijke weersomstandigheden effectief werken.

Kortom, de tweekleurige zaklamp met magnetische houder van Julien is een product van topkwaliteit dat een uitzonderlijke zichtbaarheid biedt, gemakkelijk te installeren is dankzij de magnetische houder en veelzijdig te gebruiken is. Het is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, hoogwaardige verlichtingsoplossing voor beveiligings- en noodgevaltoepassingen.

RF0065MICROBAR

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Lengte
400 mm
Aantal modi
1
Diepte
172 mm
Montage
Magnetisch
Hoogte met steun
37 mm
type verbinding
Aansteker
aantal leds
71
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk