Juluen Flash Ramp Microbar EX lens oranje magnetisch

Microbar flash oranje van Juluen

De Juluen flitsbalk heeft 42 oranje LED's waarmee 24 flitsstanden mogelijk zijn

De Juluen flitsbalk wordt gemonteerd op een magnetische beugel en aangesloten via een sigarettenaansteker

De lens is oranje

De Microbar-flitsbalk onthoudt bij het inschakelen het laatst gebruikte flitspatroon.

De balk is bestand tegen water en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 400mm
  2. Hoogte: 37mm
  3. Diepte: 172mm
RF0075MICROBAR
€ 427,60
€ 427,60 € 353,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 427 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 427 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,27.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Julien Flash Microbar EX magnetische oranje lens

Juliens Flash Microbar EX is een innovatief verlichtingsapparaat dat is ontworpen om uitzonderlijke zichtbaarheid te bieden in verschillende situaties. Het heeft een opvallende oranje lens en een oranje LED, waardoor een krachtige en duidelijk herkenbare lichtstraal ontstaat.

Een van de belangrijkste voordelen van deze flitslamp is de magnetische bevestiging, waardoor hij snel en veilig op verschillende metalen oppervlakken kan worden geïnstalleerd. Dankzij dit praktische systeem kan de oprijplaat gemakkelijk worden bevestigd en verwijderd zonder de omliggende oppervlakken te beschadigen.

De oranje lens van deze flitslamp biedt een optimale lichtverspreiding, waardoor de zichtbaarheid zelfs bij weinig licht wordt verbeterd. Dit maakt het een ideale keuze voor gebruik in omgevingen waar veiligheid en bewegwijzering essentieel zijn.

De geïntegreerde oranje LED zorgt voor een hoge lichtsterkte bij een efficiënt energieverbruik. Bovendien is deze stroboscooplamp uitgerust met een reeks knippermodi, zodat hij kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Kortom, de Microbar EX van Julien is een opmerkelijk verlichtingsapparaat dat optimale zichtbaarheid biedt dankzij de oranje lens en oranje LED. Dankzij de magnetische bevestiging is het apparaat eenvoudig te installeren, terwijl het energiebesparende ontwerp en de verschillende knippermodi het tot een veelzijdig hulpmiddel maken voor diverse toepassingen.

RF0075MICROBAR

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Oranje
Spanning
12/24V
Lengte
400 mm
Aantal modi
24
Diepte
172 mm
Montage
Magnetisch
Hoogte met steun
37 mm
type verbinding
Aansteker
aantal leds
42
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk