Juluen Ramp Flash Microbar EX heldere lens blauw

Microbar blauwe flitspaal van Juluen

De Juluen flashbar heeft 42 blauwe LED's waarmee 24 flitsstanden mogelijk zijn

De Juluen flashbar wordt gemonteerd met 4 bouten

De Microbar flitser onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het inschakelen.

De schans is water- en trilbestendig

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 400mm
  2. Hoogte: 37mm
  3. Diepte: 172mm
RF0068MICROBAR
€ 394,97
€ 394,97 € 326,42
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 394 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 394 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,94.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash Microbar EX heldere lens blauw

De blauwe LED-flitsbalk van Juluen, met heldere lens, is een hoogwaardig, betrouwbaar accessoire voor bewegwijzering dat is ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen. Hij is speciaal ontworpen voor montage op een beugel met vier bouten, voor een veilige en robuuste installatie.

De Flash LED lichtbalk maakt gebruik van hoogwaardige lichtgevende diodes (LED's), die een extreem helder en zichtbaar blauw licht uitstralen. Dankzij het LED-ontwerp biedt de lightbar uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of daglicht.

De transparante lens die de LED's bedekt, zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig wordt verspreid, waardoor de lichtbalk van grote afstand zichtbaar is en het lichtsignaal duidelijk wordt waargenomen. De transparantie van de lens optimaliseert ook de helderheid en kleur van het uitgestraalde licht.

Deze LED-flitslamp heeft een robuuste, slijtvaste behuizing van duurzame materialen die bestand zijn tegen zware omgevingsomstandigheden. Hij is waterdicht en schokbestendig, zodat hij zelfs in extreme omgevingen betrouwbaar presteert.

De blauwe LED-flitslamp met heldere lens van Juluen is een ideale keuze voor hulpverleningsvoertuigen, dienstvoertuigen, beveiligingsvoertuigen of elke andere toepassing waarvoor duidelijke en effectieve bewegwijzering nodig is. Het biedt de perfecte combinatie van zichtbaarheid, duurzaamheid en prestaties en zorgt voor meer veiligheid op de weg of op het werkterrein.

RF0068MICROBAR

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Lengte
400 mm
Aantal modi
24
Diepte
172 mm
Montage
Vast
Hoogte met steun
37 mm
type verbinding
kabel
aantal leds
42
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk