Vision X value line vierkante werklamp 9 led 45w

Vision X value line vierkante werklamp 9 led 45w

De Value Line werklamp van Vision X is een functionele en energiezuinige keuze voor mensen die op zoek zijn naar verlichting van hoge kwaliteit. De Value Line-werklamp van vision X heeft een vermogen van 45 W en is voorzien van LED-technologie die een krachtige helderheid levert bij een laag energieverbruik. Met een levensduur van meer dan 50.000 uur is de Value Line de vision X-werklamp ontworpen voor langdurig gebruik, zodat de lamp minder vaak hoeft te worden vervangen en op de onderhoudskosten op lange termijn kan worden bespaard.

De behuizing van de Value Line vision X werklamp is gemaakt van hoogwaardig aluminium en biedt een stevige bescherming tegen schokken en trillingen. De behuizing heeft ook een zwarte poedercoating die bestand is tegen krassen en corrosie, waardoor de lamp ideaal is voor gebruik in ruwe en veeleisende omgevingen.

De Vision X Value Line werklamp is ook voorzien van Vision X's gepatenteerde Prime Drive technologie, die een efficiënt energiebeheer biedt en zorgt voor maximale LED-prestaties. De Prime Drive-technologie regelt ook de interne temperatuur van de projector, wat zorgt voor een langere levensduur en optimale prestaties.

De Vision X Value Line-werklamp is ook uitgerust met een verstelbare montagebeugel voor een eenvoudige installatie op maat. Deze beugel is compatibel met een groot aantal voertuigen en toepassingen, waardoor deze koplamp ideaal is voor gebruik op vrachtwagens, tractoren, terreinwagens en andere werkapparatuur.

Tot slot is de Vision X Value Line werklamp met zijn slanke, moderne ontwerp een esthetische keuze voor wie op zoek is naar kwaliteitsverlichting voor zijn projecten. Met zijn duurzame prestaties en geavanceerde technologie zal de Vision X Value Line werklamp jarenlang betrouwbare en effectieve verlichting bieden.

PL0940S
€ 79,86
€ 79,86 € 66,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 79 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 79 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,79.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Value Line 45W vierkante werklamp

deze Value Line werklamp van Vision X heeft 9 LED's van elk 5W

De lichtstroom van de Value lane vierkante werklamp is 3422lm en de lichttemperatuur is 6000K

Afmetingen van de vierkante werklamp

  1. lengte: 110mm
  2. Hoogte: 131 mm
  3. diepte: 59 mm.

De lamp is goedgekeurd voor EMC CISPR 25 klasse 3

PL0940S

Gegevensblad

IP
IP67
Couleur
Wit
Spanning
9-32V
Lengte
110 mm
Lumen
3422lm
Theoretisch Lumen
4752lm
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
59 mm
Vorm
Vierkant
Hoogte met steun
131 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
kabel
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
geen
stroom
45W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: