Gylle Opruimingslichtunit oranje Led lens

opruimingslicht ook bekend als Viking led, bouliche of Deense lichten

De lens van de Gylle-opruimingslamp is oranje en de leds zijn oranje

gylle oranje doorrijlicht met oranje lens, ECE goedgekeurd en werkt op 24V.

de lenzen kunnen worden aangepast aan korte of lange steunen

Deze Gylle-klaringslamp is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor uitstekende zichtbaarheid

Deze overheadlamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG800563
€ 24,58
€ 24,58 € 20,31
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 24 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 24 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,24.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Gylle Ontruimingslichtunit lens oranje Led

Gylle presenteert met trots de oranje led, die ECE-gekeurd is en werkt op 24 volt. Deze Gylle led viking is ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen waar duidelijke zichtbaarheid van de positie van het voertuig belangrijk is.

De Gylle Zweedse lamp is uitgerust met ultraheldere LED's die een helder oranje licht uitstralen voor maximale zichtbaarheid. De lamp heeft een speciaal ontworpen lens voor een gelijkmatige, brede lichtbundel, waardoor een zichtbaarheid van 180 graden gegarandeerd is.

De Ledson positioneringslamp heeft ook een schokbestendige behuizing, waardoor het een duurzame en betrouwbare oplossing is voor buitentoepassingen. Ze is waterdicht en stofdicht, waardoor ze ideaal is voor gebruik in ruwe omgevingen.

De Gylle hanglamp is eenvoudig te installeren en is geschikt voor verschillende voertuigen, waaronder tractoren, vrachtwagens, trailers en auto's. Ze voldoet aan de ECE-normen voor verlichting en is ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Kortom, de oranje positielicht van Ledson is een betrouwbare, duurzame en goed zichtbare oplossing voor moeilijke omgevingen. Het is eenvoudig te installeren, waterdicht en stofdicht en voorzien van ultraheldere LED's voor maximale zichtbaarheid.

FG800563

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Marque
new
bakkerij-eenheid
eenheid

Dit vind je misschien ook leuk