Gylle sjabloon licht wit unit transparante lens

witte opruimingslampen, ook bekend als Viking led, bouliche of Deense lampen

gylle witte doorrijverlichting, ECE-gekeurd en werkend op 24V.

de lenzen van Gylle kunnen worden aangepast aan korte of lange steunen

Deze Gylle-bovenlicht is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor uitstekende zichtbaarheid bij weinig licht.

Deze Gylle-buitenlamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG800531
€ 31,79
€ 31,79 € 26,27
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 31 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 31 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,31.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Gylle wit uitklaringslicht

Gylle introduceert met trots de witte, ECE-goedgekeurde, 24V doorrijlichtunit. Deze hanglamp is een hoogwaardig product dat is ontworpen om uitstekende zichtbaarheid te bieden in omstandigheden met weinig licht.

Deze witte viking led van Gylle is uitgerust met 6 hoogwaardige LED's die zorgen voor een superieure helderheid in vergelijking met traditionele gloeilampen. Deze witte LED's geven een helder, scherp licht, waardoor bestuurders zelfs bij weinig licht goed zichtbaar zijn.

Deze hanglamp is gemaakt van weerbestendige materialen van hoge kwaliteit en ontworpen om trillingen en schokken te weerstaan. Deze Ledson Viking voldoet ook aan de ECE-normen, zodat hij voldoet aan de verkeersveiligheidsvoorschriften.

De Ledson inklaringslamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het is compatibel met een spanning van 24V en kan op verschillende voertuigen worden geïnstalleerd, zoals vrachtwagens, aanhangwagens, tractoren, landbouwaanhangwagens en bouwmachines. Het beschikt ook over waterdichte elektrische aansluitingen voor een veilige en duurzame installatie.

Kortom, de Ledson positielicht is een hoogwaardig product dat uitzonderlijke zichtbaarheid biedt bij weinig licht. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, voldoet aan de ECE-normen en is eenvoudig te installeren. Het is ideaal voor voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens, tractoren, landbouwaanhangwagens en bouwmachines.

Bestel nu om te profiteren van de beste kwaliteit en veiligheid van Gylle!

FG800531

Gegevensblad

Marque
new
bakkerij-eenheid
eenheid

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: