Gylle sjabloonverlichting rood led-lens

ook bekend als Viking led of Deense lichten

De Gylle hangopruimingslamp heeft een rode lens en rode LED's

gylle rode doorrijlicht met rode lens, ECE goedgekeurd en werkt op 24V.

de lenzen zijn aanpasbaar aan korte of lange beugels

Deze Gylle-opklaringslamp is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor een uitstekende zichtbaarheid bij weinig licht.

Deze doorrijlamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG800632
€ 24,58
€ 24,58 € 20,31
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 24 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 24 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,24.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Gylle Opruimingslicht rode LED-lensunit

Gylle presenteert met trots zijn rode LED-vrijlooplamp, die voldoet aan de ECE-norm en werkt op 24 volt. Deze Deense lamp is speciaal ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen waar duidelijke zichtbaarheid van de positie van het voertuig van het grootste belang is.

Gylle's Viking LED clearance light heeft extreem heldere LED's die een rood licht uitstralen, wat zorgt voor maximale zichtbaarheid. De speciaal ontworpen rode lens zorgt voor een brede, gelijkmatige lichtstraal, waardoor de lamp 180 graden zichtbaar is.

Bovendien is deze opruimingslamp schokbestendig ontworpen, waardoor het een betrouwbare en duurzame oplossing is voor buitengebruik. Hij is ook water- en stofdicht, waardoor hij ideaal is voor gebruik in ruwe omgevingen.

De installatie van deze Gylle uitklaringslamp is eenvoudig en het is geschikt voor verschillende voertuigtypes, zoals tractoren, vrachtwagens, aanhangwagens en auto's. De lamp voldoet aan de ECE-normen voor positielichten en is ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

Kortom, de Gylle hanglamp in rood is een goed zichtbare, duurzame en betrouwbare oplossing voor gebruik in ruwe omgevingen. De lamp is voorzien van ultraheldere LED's, een rode lens die 180 graden zichtbaarheid biedt, eenvoudige installatie en is water- en stofdicht.

FG800632

Gegevensblad

Couleur
Rood
Marque
new
bakkerij-eenheid
eenheid

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: