Gylle sjabloon licht rood unit transparante lens

bouliche ook bekend als Viking led of Deense lampjes

De bouliche heeft een transparante lens en rode LED's

gylle rood doorrijlicht, ECE goedgekeurd en werkt op 24V.

de lenzen zijn aanpasbaar aan korte of lange beugels

Deze Gylle-opklaringslamp is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor een uitstekende zichtbaarheid bij weinig licht.

Deze doorrijverlichting voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG800542
€ 24,58
€ 24,58 € 20,31
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 24 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 24 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,24.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Gylle rode LED-vrijlooplamp met transparante lensunit

Gylle presenteert met trots zijn rode LED-vrijlooplamp, die voldoet aan de ECE-normen en werkt op 24 volt. Deze Deense lamp is speciaal ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen waar zichtbaarheid van de positie van het voertuig cruciaal is.

Gylle's Viking LED clearance light heeft uitzonderlijk heldere LED's die rood licht uitstralen voor maximale zichtbaarheid. De lamp heeft een speciaal ontworpen heldere lens die een brede, gelijkmatige lichtstraal uitstraalt, waardoor de zichtbaarheid 180 graden is.

Bovendien is deze opruimingslamp schokbestendig ontworpen, waardoor het een robuuste en duurzame oplossing is voor buitengebruik. Hij is ook water- en stofdicht, waardoor hij ideaal is voor gebruik in ruwe omgevingen.

De installatie van deze Gylle uitklaringslamp is eenvoudig en het is geschikt voor verschillende soorten voertuigen, zoals tractoren, vrachtwagens, aanhangers en auto's. De lamp voldoet aan de ECE-normen voor positielichten en is ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Kortom, de Gylle hanglamp in rood is een goed zichtbare, duurzame en betrouwbare oplossing voor gebruik in ruwe omgevingen. De lamp is voorzien van ultraheldere LED's, een heldere lens die 180 graden zicht biedt, eenvoudige installatie en is water- en stofdicht.

FG800542

Gegevensblad

Couleur
Rood
Marque
new
bakkerij-eenheid
eenheid

Dit vind je misschien ook leuk