Horpol opruimingslicht Neon wit en rood Lang LEFT

Horpol doorrijlicht, wit aan de voorkant en rood aan de achterkant

Horpol hanglamp, gemonteerd aan de linkerkant

Deens neonlicht van Horpol

De spanning is 12-24v

FG2593LD
€ 42,29
€ 42,29 € 34,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Neon Verklaringslicht Wit en Rood Lang LINKS

Horpol biedt een hoogwaardig doorrijlicht voor professionele weggebruikers, dat maximale zichtbaarheid biedt in alle rijomstandigheden. De Horpol Neon hanglamp is uitgerust met ultraheldere LED's die een helder, duidelijk licht geven, zelfs bij weinig licht. Bovendien is deze Horpol Neon Swedish light door zijn stevige constructie bestand tegen schokken, weersinvloeden en trillingen en biedt hij betrouwbare bescherming tegen water en stof dankzij het waterdichte ontwerp.

Gemakkelijk te installeren en compatibel met een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, aanhangwagens, caravans, boten en off-road voertuigen, voldoet deze Horpol Neon klaringslicht aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor gebruikers extra gemoedsrust. Kortom, Horpol's Neon Dane licht is een ideale keuze voor diegenen die hun zichtbaarheid op de weg willen verbeteren met een betrouwbaar, duurzaam en high-performance product.

FG2593LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: