• We zijn vies!

Hadley stalen luchthoorn van 950 mm (Ø 185 mm)

950mm diameter 185mm messing luchthoorn voor vrachtwagens

Dit is de langste claxon opHadley met een sterke maar aangename lage toon

Voor deze luchthoorn heb je een luchtbron met ventiel (solenoïde) en een buis nodig die minstens 4 tot 8 bar druk produceert

Voor een optimaal geluid en om de montage van de luchthoorn zo eenvoudig mogelijk te maken, raden we je onze aansluitset aan, die bestaat uit..:

Luister naar het geluid

K0868HAD
€ 229,90
€ 229,90 € 190,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 229 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 229 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,29.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Hadley stalen luchthoorn van 950 mm

Deze perslucht trompet Hadley is speciaal ontworpen voor vrachtwagens. Hij produceert een laag, krachtig geluid dat van een afstand te horen is en zorgt voor meer veiligheid op de weg. De Hadley luchthoorn van 950 mm is ECE R10 goedgekeurd, wat betekent dat hij voldoet aan de Europese normen voor elektromagnetische emissies.

Deze Hadley persluchthoorn is gemaakt van hoogwaardige materialen, is robuust en weerbestendig en biedt betrouwbare bescherming tegen de elementen.

De chromen afwerking geeft hem een strakke, professionele look die bij elk voertuig past. Bovendien is de Hadley persluchttrompet eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij is compatibel met verschillende voertuigen, waaronder vrachtwagens, boten en terreinwagens, en biedt maximale flexibiliteit voor je hoorbare waarschuwingssysteem.

Al met al, als je op zoek bent naar een persluchthoorn van hoge kwaliteit voor je vrachtwagen, dan is de Hadley hoorn van 950 mm een uitstekende keuze. Zijn superieure kwaliteit, robuustheid en gebruiksgemak maken het een ideale keuze voor zowel professionals als autoliefhebbers.

Dit product is verkrijgbaar bij Ducheminagt, uw specialist in persluchthoorns Hadley.

K0868HAD

Gegevensblad

Surface
chroom
Lengte
950 mm
Diameter
185 mm
trompet materialen
messing
aantal hoorns
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: