Ledson 36mm LED pendel lamp oranje 12v

36mm oranje 12v banaan diode lamp

De Ledson Navette lamp bevat 4 LEDS

De spanning van de Ledson bananenlamp is 12v
De Ledson lamp is gelijk aan 5W

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

  1. lengte: 36mm
  2. diameter: 10mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 24v

A128543
€ 12,49
€ 12,49 € 10,32
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson 36mm LED pendel lamp 12v oranje

De Ledson Navette 36mm LED pendellamp 12v oranje is een hoogwaardige LED-verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende gebruikers op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid.

uniek ontwerp

Deze LED-lamp heeft een innovatief 4 oranje LED-ontwerp dat helderder en gelijkmatiger licht geeft dan conventionele gloeilampen, terwijl hij tot 90% minder energie verbruikt.

De lamp biedt dezelfde helderheid als een traditionele 5-watt gloeilamp en is eenvoudig te installeren, zonder dat je je elektrische systeem hoeft aan te passen

De voordelen.

Kiezen voor de Ledson 4 oranje LED pendellamp heeft veel voordelen. U krijgt een superieure lichtkwaliteit en een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Deze LED-lamp is ook bestand tegen schokken en trillingen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Levensduur

De 36mm LED 12v oranje pendellamp van Ledson heeft een zeer lange levensduur van wel 100.000 uur, wat betekent dat hij wel 11 jaar meegaat als je 24/7 rijdt.

Deze lamp is ideaal voor gebruik in interieurverlichting, positielichten, plaatverlichting, enz.

Samengevat

Al met al, als u op zoek bent naar een LED-lamp van hoge kwaliteit voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, is de 36 mm LED 12v oranje pendellamp van Ledson een verstandige keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, om te profiteren van hoogwaardige verlichting voor al uw toepassingen.

A128543

Gegevensblad

Spanning
12V

Dit vind je misschien ook leuk