Ledson pendellamp 42mm LED groen 24v

42mm Groene 24 V Banaan Diode Lamp

De Ledson shuttle lamp heeft 8 LED's

De spanning van de Ledson bananenlamp is 24v
De Ledson lamp is gelijk aan 10W

De afmetingen van de Ledson bananenbol zijn:

  1. lengte: 42mm
  2. diameter: 11mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 12v

A248585
€ 16,99
€ 16,99 € 14,04
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson 42mm LED pendel lamp groen 24v

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame LED-verlichtingsoplossing, is de 42 mm LED pendellamp groen van Ledson een uitstekende keuze. Deze LED lamp van topklasse is speciaal ontworpen om helder, gelijkmatig licht te geven en tegelijkertijd het energieverbruik aanzienlijk te verlagen in vergelijking met conventionele lampen. De lamp is uitgerust met 8 groene LED's en kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder het elektrische systeem aan te passen.

De voordelen van deze 8 groene LED lamp zijn talrijk. Hij biedt een superieure lichtkwaliteit, is bestand tegen schokken en trillingen en is ideaal voor ruwe omgevingen. Bovendien is hij zeer energiezuinig, waardoor hij kosteneffectief is voor al uw toepassingen.

Ledson's 42mm groene LED shuttle lamp is ook opmerkelijk duurzaam, met een levensduur tot 100.000 uur - meer dan 11 jaar continu gebruik. De lamp is bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis, voor positioneringsverlichting, plaatverlichting en vele andere toepassingen.

Kortom, als u op zoek bent naar een LED shuttle lamp van hoge kwaliteit voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, dan is Ledson's 42mm LED shuttle lamp in groen in 24v-versie een uitstekende keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, om te genieten van superieure LED-verlichting voor al uw toepassingen.

A248585