Ledson pendellamp 36mm LED oranje 24v

Ledson pendellamp 36mm LED 24v oranje

De Ledson Navette 36mm LED 24v oranje is een LED-verlichtingsoplossing van hoge kwaliteit, gemaakt om te voldoen aan de behoeften van veeleisende gebruikers op het gebied van duurzaamheid

uniek ontwerp

Deze LED-lamp heeft een innovatief 4 oranje LED-ontwerp, dat helderder en gelijkmatiger licht geeft dan conventionele lampen

Hij biedt dezelfde helderheid als een traditionele 5-watt gloeilamp en is eenvoudig te installeren, zonder dat je je elektrische systeem hoeft aan te passen

De voordelen.

Kiezen voor de Ledson pendellamp met 4 oranje LED's heeft veel voordelen. U profiteert van een superieure lichtkwaliteit en een aanzienlijke verlaging van het energieverbruik. Deze LED-lamp is ook bestand tegen schokken en trillingen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Levensduur

De 36mm LED 24v oranje pendellamp van Ledson heeft een zeer lange levensduur van wel 100.000 uur, wat betekent dat hij tot wel 11 jaar meegaat als je 24/7 rijdt.

Deze lamp is ideaal voor gebruik in interieurverlichting, positielichten, plaatverlichting, enz.

Samengevat

Al met al, als u op zoek bent naar een LED banaanlamp van hoge kwaliteit voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, dan is de 36mm LED 24v oranje banaanlamp van Ledson een verstandige keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, om te profiteren van verlichting van hoge kwaliteit voor al uw toepassingen.

A248543
€ 12,49
€ 12,49 € 10,32
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

36mm oranje 24v diode Banaan lamp

De Ledson Navette lamp bevat 4 LEDS

De spanning van de Ledson bananenlamp is 24v
De Ledson lamp is gelijk aan 5W

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

  1. lengte: 36mm
  2. diameter: 10mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 12v

A248543

Dit vind je misschien ook leuk