Ledson pendellamp 36mm LED rood 24v

36mm Banaan diode lamp in rood 24v

De Ledson Navette lamp bevat 4 LEDS

De spanning van de Ledson bananenlamp is 24v
De Ledson lamp is gelijk aan 5W

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

  1. lengte: 36mm
  2. diameter: 10mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 12v

A248542
€ 12,49
€ 12,49 € 10,32
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson 36mm rode LED pendel lamp 24v

Ledson's topklasse LED-verlichtingsoplossing is de 36mm rode LED 24V pendellamp, gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers op het gebied van betrouwbaarheid en levensduur.

Innovatief ontwerp

Deze LED lamp heeft een uniek ontwerp met vier rode LED's die helderder en gelijkmatiger licht geven dan traditionele lampen. Hij biedt dezelfde helderheid als een conventionele 5-watt gloeilamp en is snel en eenvoudig te installeren, zonder dat je je elektrische systeem hoeft aan te passen.

De voordelen

Kiezen voor de Ledson 4 rode LED banaanlamp heeft een aantal voordelen. U krijgt een superieure lichtkwaliteit en een aanzienlijk lager energieverbruik. Bovendien is hij bestand tegen schokken en trillingen, waardoor hij ideaal is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Lange levensduur

De 36 mm rode LED 24V pendellamp van Ledson biedt een uitzonderlijke levensduur van wel 100.000 uur, oftewel 11 jaar continubedrijf 24/7. Hij is ideaal voor binnenverlichting, positielichten, plaatverlichting en vele andere toepassingen.

Conclusie

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige LED-banaanlamp voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, dan is de 36 mm rode LED 24V shuttle lamp van Ledson de perfecte keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, en profiteer van hoogwaardige LED-verlichting voor al uw toepassingen.

A248542

Dit vind je misschien ook leuk