Ledson 36mm LED groene pendel lamp 12v

36mm Groene 12v Banaan Diode Lamp

De Ledson Navette lamp bevat 4 LEDS

De spanning van de Ledson bananenlamp is 12v
De Ledson lamp is gelijk aan 5W

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

  1. lengte: 36mm
  2. diameter: 10mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 24v

A128545
€ 12,49
€ 12,49 € 10,32
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson 36mm LED pendel lamp groen 12v

Ledson biedt een hoogwaardige LED-verlichtingsoplossing in de vorm van de 36mm LED pendel lamp, speciaal ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare en langdurige verlichting. Deze innovatieve LED lamp is uitgerust met vier groene LED's, die een helderder en gelijkmatiger licht geven dan conventionele lampen. De lamp heeft dezelfde helderheid als een 5-watt gloeilamp en is snel en eenvoudig te installeren zonder aanpassingen aan het elektrische systeem.

De voordelen

De voordelen van de Ledson 4 groene LED banaanlamp zijn talrijk. Hij biedt een superieure lichtkwaliteit met een lager energieverbruik en is bestand tegen schokken en trillingen, waardoor hij ideaal is voor ruwe omgevingen.

Lange levensduur

Bovendien is de 36mm groene LED 12V pendellamp van Ledson ongelooflijk duurzaam, met een levensduur tot 100.000 uur, wat neerkomt op 11 jaar continu gebruik. Hij is ideaal voor gebruik binnenshuis, voor positielichten, plaatverlichting en andere toepassingen.

conclusie

Al met al, als u op zoek bent naar een LED shuttle lamp van hoge kwaliteit voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, dan is de 36mm groene LED 12V shuttle lamp van Ledson de perfecte keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, en profiteer van LED-verlichting van hoge kwaliteit voor al uw toepassingen.

A128545

Gegevensblad

Spanning
12V

Dit vind je misschien ook leuk