Ledson 36mm LED pendel lamp rood 12v

Rode 36mm Banaan Diode Lamp 12v

De Ledson Navette lamp bevat 4 LEDS

De spanning van de Ledson bananenlamp is 12v
De Ledson lamp is gelijk aan 5W

De afmetingen van de Ledson lamp zijn:

  1. lengte: 36mm
  2. diameter: 10mm

Verkocht per 2 stuks.

model ook verkrijgbaar in 24v

A128542
€ 12,49
€ 12,49 € 10,32
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson 36mm LED pendel lamp rood 12v

De hoogwaardige LED-verlichtingsoplossing van Ledson is de Navette 36mm LED 12v rode pendel, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende gebruikers op het gebied van duurzaamheid.

Innovatief ontwerp

Deze LED-lamp heeft een uniek ontwerp met vier rode LED's die helderder en gelijkmatiger licht geven dan traditionele lampen. Hij biedt dezelfde helderheid als een conventionele 5-watt lamp en is eenvoudig te installeren, zonder dat je je elektrische systeem hoeft aan te passen.

de voordelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het kiezen van de Navette Ledson 4 rode LED-lamp. U krijgt een superieure lichtkwaliteit en een aanzienlijk lager energieverbruik. De lamp is ook bestand tegen schokken en trillingen, waardoor het de ideale keuze is voor veeleisende omgevingen.

lange levensduur

Deze LED-lamp heeft een zeer lange levensduur van wel 100.000 uur - dat is 11 jaar als je 24/7 onderweg bent. Hij is ideaal voor gebruik in interieurverlichting, positielichten, plaatverlichting, enz.

conclusie

Al met al, als u op zoek bent naar een LED Shuttle lamp van hoge kwaliteit voor uw voertuigen, vrachtwagens of industriële toepassingen, dan is de 36mm rode 12v LED Shuttle lamp van Ledson een verstandige keuze.

Bestel nu bij Ducheminagt, uw verlichtingsspecialist, om te profiteren van verlichting van topkwaliteit voor al uw toepassingen.

A128542

Gegevensblad

Spanning
12V

Dit vind je misschien ook leuk