Ledson H13 lamp Xteme Focus leidde H13 koplampen

LED H13 ombouwset LEDSON

De Ledson lamp heeft een kleurtemperatuur van 6000K en een lichttemperatuur van 2250lm

Hij heeft een spanning van 9-32v

Gelijkwaardig aan 75W

A308369
€ 114,53
€ 114,53 € 94,65
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 114 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 114 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Xtreme Focus led H13 koplamplamp

Door de Ledson Xtreme Focus conversiekit te installeren, ervaart u de gunstige effecten van daglicht op de weg. U wordt een veiligere bestuurder dankzij het verbeterde zicht en de verbeterde reactietijd. Deze kit maakt gebruik van een geoptimaliseerd lichtbundelpatroon dat verblinding van andere bestuurders voorkomt en het licht daar richt waar u het het meest nodig hebt,

Naast het verbeteren van de helderheid van uw auto, zal de Ledson Xtreme Focus conversiekit ook het versleten gele licht transformeren in een modern 6000 Kelvin wit licht, waardoor uw auto er esthetischer uitziet. De installatie is eenvoudig en vereist geen omvangrijke ballast in de motorruimte. Bovendien zijn deze lampen EMC-afgeschermd en Canbus-veilig, wat betekent dat ze de radio niet storen en geen lichtalarm veroorzaken als er een lamp kapot is in je voertuig, behalve bij bepaalde voertuigen die extra weerstand vereisen.

Voordelen ten opzichte van halogeenlampen

  1. tot twee keer zoveel licht
  2. Lager energieverbruik
  3. langere levensduur

Voordelen ten opzichte van Xenon-lampen

  1. snellere opstarttijd, omdat ze onmiddellijk starten
  2. Lager energieverbruik
  3. Langere levensduur
A308369

Dit vind je misschien ook leuk