Ledson H1 koplamp Xteme Focus led H1

LED H1 ombouwset LEDSON

De Ledson lamp heeft een kleurtemperatuur van 6000K en een lichttemperatuur van 2250lm

Hij heeft een spanning van 9-32v

Gelijkwaardig aan 75W

A307169
€ 85,78
€ 85,78 € 70,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 85 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 85 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Xtreme Focus led H1 koplamplamp

Wanneer u het effect van daglicht voelt door over te schakelen op de Xtreme Focus conversiekit van Ledson, zult u niets anders meer willen. Hoe meer licht u op de weg krijgt, hoe betere bestuurder u wordt en hoe veiligerr.Votre uw reactietijd wordt, terwijl u meer kostbare energie bespaart en u zich minder vermoeid voelt.

De Xtreme Focus van Ledson is een conversiekit die is ontworpen om een stralingspatroon te geven (het deel van de weg dat het licht ontvangt) dat optimaal is en dus andere voertuigen niet verblindt of in ongewenste richtingen 'verdwijnt' (de lucht in, bijvoorbeeld) zonder enig doel.

Je krijgt niet alleen een voertuig met een sterkere gloed, maar je gaat ook van een versleten geel licht naar een modern wit licht van 6000 kelvin - dus wees niet verbaasd als anderen opmerken dat de auto er in zijn geheel beter uitziet! De Xtreme Focus van Ledson heeft geen ballast, dus u hoeft er geen ruimte aan te besteden in de motorruimte. Dit maakt de installatie eenvoudiger dan bij andere LED-lampen. Ze zijn ook EMC afgeschermd en Canbus veilig, wat betekent dat ze de radio niet storen en geen waarschuwing geven als de lamp kapot is in het voertuig als het voertuig waarschuwingslichtsystemen heeft (merk op dat sommige gevoelige voertuigen nog steeds een waarschuwing kunnen geven en moeten worden aangevuld met een weerstand)

Voordelen ten opzichte van halogeenlampen

  1. tot twee keer zoveel licht
  2. Lager energieverbruik
  3. langere levensduur

Voordelen ten opzichte van xenonlampen

  1. snellere opstarttijd, omdat ze onmiddellijk starten
  2. Lager energieverbruik
  3. Langere levensduur
A307169

Gegevensblad

Spanning
9-32V
Revêtement
6000

Dit vind je misschien ook leuk