Ledson H3 lamp Xteme Focus led H3 koplampen

LED H3 ombouwset LEDSON

De Ledson lamp heeft een kleurtemperatuur van 6000K en een lichttemperatuur van 2250lm

Hij heeft een spanning van 9-32v

Gelijkwaardig aan 75W

A307369
€ 85,78
€ 85,78 € 70,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 85 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 85 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Xtreme Focus led H3 koplamplamp

Zodra u de Ledson Xtreme Focus conversiekit hebt geïnstalleerd, zult u onmiddellijk de effecten van het daglicht voelen. U zult geen andere producten meer willen gebruiken, want hoe helderder het licht op de weg, hoe veiliger en competenter u als bestuurder wordt. Dankzij het ontwerp van de lichtbundel produceert de Ledson Xtreme Focus conversiekit geen verblinding voor andere bestuurders, noch projecteert het licht onnodig omhoog.

de Ledson Xtreme Focus conversiekit richt zich op de gebieden waar het vermogen het meest nodig is. U krijgt niet alleen een betere helderheid, maar ook een modern wit licht van 6000 kelvin, dat het versleten gele licht vervangt. Je zult ook merken dat je auto er beter uitziet. Bovendien heeft deze kit geen voorschakelapparaat nodig, wat betekent dat hij minder ruimte inneemt in je motorruimte en gemakkelijker te installeren is dan andere LED-lampen.

Bovendien is de Ledson Xtreme Focus conversiekit EMC afgeschermd en Canbus beveiligd, wat betekent dat hij de radio niet stoort en geen vals alarm veroorzaakt in het geval van een kapotte lamp als uw voertuig is uitgerust met een waarschuwingssysteem. Houd er rekening mee dat sommige gevoelige voertuigen mogelijk een extra weerstand nodig hebben om storingen te voorkomen.

Voordelen ten opzichte van halogeenlampen:

  1. tot twee keer zoveel licht
  2. Lager energieverbruik
  3. langere levensduur

Voordelen ten opzichte van Xenon-lampen

  1. snellere opstarttijd, omdat ze onmiddellijk starten
  2. Lager energieverbruik
  3. Langere levensduur
A307369

Dit vind je misschien ook leuk