Ledson H4 koplamp lamp Xteme Focus geleid H4

LED H4 ombouwset LEDSON

De Ledson lamp heeft een kleurtemperatuur van 6000K en een lichttemperatuur van 2250lm

Hij heeft een spanning van 9-32v

Gelijkwaardig aan 75W

A307469
€ 114,53
€ 114,53 € 94,65
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 114 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 114 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Xtreme Focus led H4 koplamplamp

Als u eenmaal de Ledson Xtreme Focus conversiekit hebt geïnstalleerd, zult u niets anders meer willen gebruiken zodra u het effect van daglicht hebt gevoeld. Deze conversiekit is speciaal ontworpen voor een optimaal lichtbundelpatroon dat andere bestuurders niet hindert en dankzij de LED-chip geconcentreerde lichtkracht levert waar u die nodig hebt. Dit verbetert je reactietijd aanzienlijk, waardoor je veiliger kunt rijden en je minder vermoeid voelt.

De Ledson Xtreme Focus conversiekit biedt niet alleen helderder licht, maar stelt u ook in staat om over te schakelen van een versleten geel licht naar een modern 6000 Kelvin wit licht, waardoor uw auto er beter uitziet voor anderen. In tegenstelling tot andere LED-lampen heeft de Ledson Xtreme Focus geen voorschakelapparaat nodig en is daarom gemakkelijker te installeren. Het is ook EMC-afgeschermd en Canbus-veilig, wat betekent dat het niet zal interfereren met de radio of een alarm zal veroorzaken als de lamp in het voertuig uitvalt, behalve voor zeer gevoelige voertuigen die moeten worden aangevuld met een weerstand

Voordelen ten opzichte van halogeenlampen

  1. tot twee keer zoveel licht
  2. Lager energieverbruik
  3. langere levensduur

Voordelen ten opzichte van xenonlampen

  1. snellere opstarttijd, omdat ze onmiddellijk starten
  2. Lager energieverbruik
  3. Langere levensduur
A307469

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: