Ledson koplamp Xteme Focus led HIR2

LED HIR2 ombouwset van Ledson LEDSON

De Ledson lamp heeft een kleurtemperatuur van 6000K en een lichttemperatuur van 2250lm

Hij heeft een spanning van 9-32v

Gelijkwaardig aan 75W

A308669
€ 85,78
€ 85,78 € 70,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 85 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 85 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson koplamp Xtreme Focus led HIR2

Door te kiezen voor de Xtreme Focus conversiekit van Ledson, profiteert u van de positieve effecten van daglicht tijdens uw autoritten. U verbetert uw zicht en verkort uw reactietijd, waardoor u veiliger achter het stuur zit. De kit maakt gebruik van een geoptimaliseerd lichtbundelpatroon om andere bestuurders niet te verblinden en het licht te richten waar het het meest nodig is, dankzij een 6 x ZES LED-chip die 4500 lumen levert.

De Xtreme Focus-kit van Ledson verhoogt niet alleen de helderheid van uw auto, maar transformeert ook het vergeelde licht van uw koplampen in een modern 6000 kelvin wit licht, waardoor het esthetische uiterlijk van uw auto wordt verbeterd. De installatie is eenvoudig en vereist geen omvangrijke ballast in de motorruimte. Bovendien voldoen deze lampen aan de EMC- en Canbus-normen, wat betekent dat ze de radio niet storen en geen waarschuwingslampjes laten branden als een lamp in uw auto defect is, met uitzondering van sommige voertuigen waarvoor een extra weerstand nodig kan zijn.

Voordelen ten opzichte van halogeenlampen

  1. tot twee keer zoveel licht
  2. Lager energieverbruik
  3. langere levensduur

Voordelen ten opzichte van Xenon-lampen

  1. snellere opstarttijd, omdat ze onmiddellijk starten
  2. Lager energieverbruik
  3. Langere levensduur
A308669

Dit vind je misschien ook leuk