• We zijn vies!

Horpol driekleurig doorrijlicht kort gebogen links

Horpol driekleurig gebogen doorrijlicht korte bocht naar links

Horpol biedt een uitklaringslicht van topkwaliteit dat voldoet aan de strenge normen voor voertuigveiligheid en zichtbaarheid. Deze uitklaringslamp is uitgerust met zes ultraheldere light-emitting diodes (LED's) die een helder rood licht genereren voor optimale zichtbaarheid onder alle omstandigheden.

Dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp en de robuuste structuur is de Horpol zwaailicht eenvoudig te installeren op vrachtwagens, aanhangers en auto's. Hij is ook weer- en trilbestendig en heeft een hoge zichtbaarheid. De lamp is ook bestand tegen weersinvloeden en trillingen, wat zorgt voor een betrouwbaar, langdurig gebruik onder alle omstandigheden.

De zwaailamp van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en verhoogt de verkeersveiligheid. Het driekleurige ontwerp en het compacte formaat maken het een ideale keuze voor transportprofessionals en veiligheidsbewuste particulieren.

Kortom, de driekleurige hanglamp van Horpol is een kwaliteitsproduct met ultraheldere LED's dat eenvoudig te installeren en duurzaam is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het biedt maximale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen.

FG2175LD
€ 16,67
€ 16,67 € 13,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Driekleurig Zweeds verkeerslicht van Horpol, ook bekend als Viking Led of Bouliche

Dit hangende verkeerslicht van Horpol heeft drie kleuren: wit, oranje en rood

Deze Horpol bouliche staat op een lange gebogen steun

Deze Deense Horpol lamp heeft een spanning van 12-24v

Deze Horpol hanglamp is aan de linkerkant gemonteerd

Deze Horpol driekleurige ontruimingslamp is typegoedgekeurd

FG2175LD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: