Horpol vierkant positielicht met witte beugel

De witte vierkante uitklaringslamp van Horpol is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor transportvoertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers en caravans.

De witte LED-vrijlooplamp van Horpol biedt een helder, duidelijk licht om de zichtbaarheid van het voertuig op de weg te verbeteren.

De witte markeringslamp van Horpol is eenvoudig te installeren en past op de meeste transportvoertuigen dankzij het compacte en stijlvolle ontwerp.

FG0140LD
€ 6,95
€ 6,95 € 5,74
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol vierkant markeringslicht met witte beugel

De vierkante markeringslamp van Horpol is een hoogwaardig product dat is ontworpen voor transportvoertuigen. Met zijn Europese fabricage en duurzame, weerbestendige materialen biedt de vierkante markeringslamp van Horpol een lange levensduur en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Heldere, efficiënte LED-verlichting

de vierkante markeringslamp van Horpol is uitgerust met een helder, duidelijk LED-licht dat de zichtbaarheid van het voertuig op de weg verbetert, wat essentieel is voor de veiligheid. Het compacte, elegante ontwerp past gemakkelijk in de meeste transportvoertuigen.

Economisch en eenvoudig te installeren

De vierkante doorrijverlichting van Horpol biedt niet alleen verbeterde veiligheid, maar heeft ook een laag energieverbruik, waardoor het een economische keuze is voor eigenaren van transportvoertuigen.

De ideale keuze voor eigenaars van transportvoertuigen

Als u de doorrijlichten op uw transportvoertuig wilt vervangen of updaten, is de vierkante doorrijlicht van Horpol de ideale keuze.

FG0140LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk