Horpol wit rond positielicht vooraan

Inbouw-sjabloonverlichting met afgerond scharnier van Horpol
Wil je sjabloonverlichting toevoegen aan een buffelscherm, een afgeronde steun, etc.?
Deze witte sjabloonverlichting van Horpol zal perfect aan je verwachtingen voldoen, want ze heeft een afgerond scharnier voor een topafwerking!

de Horpol witte ronde sjabloonverlichting wordt gemonteerd op een buis met een diameter van 60mm door deze in een gat met een diameter van 19mm te drukken

Deze Horpol ronde klaringslamp voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

Deze doorrijlamp voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

FG2631LD
€ 7,20
€ 7,20 € 5,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol wit rond markeringslicht

De frontmarkeringslamp van Horpol is de perfecte keuze voor iedereen die een vleugje stijl aan zijn voertuig wil toevoegen en tegelijkertijd zijn zichtbaarheid op de weg wil verbeteren. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met behulp van de nieuwste verlichtingstechnologie is deze frontmarkeringslamp zowel duurzaam als functioneel.

Uitzonderlijke functionaliteit

De Horpol-frontmarkeringslamp is uitgerust met 1 LED van hoge kwaliteit die een helder, duidelijk licht geeft, waardoor bestuurders gemakkelijker gezien kunnen worden. Met zijn robuuste en toch stijlvolle ontwerp is deze Horpol-frontmarkeringslamp perfect voor vrachtwagens, aanhangers, caravans en terreinwagens.

Gemakkelijk te installeren

De installatie van de Horpol frontmarkeringslamp is snel en eenvoudig, met duidelijke instructies en eenvoudige aansluitingen. Het is zo ontworpen dat het gemakkelijk op alle soorten voertuigen past, dus je kunt het zelf in een paar minuten installeren.

Conclusie

Al met al is de Horpol Front Clearance Light een kwaliteitskeuze voor bestuurders die de zichtbaarheid en stijl van hun voertuig willen verbeteren. Met zijn uitzonderlijke functionaliteit, stijlvolle ontwerp en eenvoudige installatie is het een van de beste keuzes op de markt. Bestel de jouwe nu op Ducheminagt.be

FG2631LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
20,3 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Diameter
28 mm
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk