Horpol rond oranje breedtelicht

Inbouw markeringslicht met afgerond scharnier van Horpol
Wil je markeringslichten toevoegen aan een buffelscherm, een afgeronde steun, etc.?
Dit oranje markeringslicht van Horpol zal perfect aan je verwachtingen voldoen, want het heeft een afgerond scharnier voor een topafwerking!

de ronde oranje contourverlichting van Horpol wordt gemonteerd op een buis met een diameter van 60 mm door deze in een gat met een diameter van 19 mm te persen

Deze ronde Horpol clearance light voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

Deze doorrijlamp voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

FG2632LD
€ 7,20
€ 7,20 € 5,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol ronde oranje koplamp

Als je de zichtbaarheid van je voertuig wilt verbeteren en tegelijkertijd een vleugje stijl wilt toevoegen, zoek dan niet verder dan de Horpol frontmarkeringslamp. Gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgerust met state-of-the-art verlichtingstechnologie, is deze duurzame en functionele Horpol frontmarkeringslamp de perfecte keuze voor bestuurders van vrachtwagens, aanhangers, caravans en off-road voertuigen.

Met een LED van hoge kwaliteit die een helder, duidelijk licht geeft, is deze Horpol frontmarkeringslamp ontworpen voor een betere zichtbaarheid op de weg. Het stijlvolle en robuuste ontwerp maakt het een populaire keuze voor stijlbewuste bestuurders.

De installatie van de Horpol frontmarkeringslamp is snel en eenvoudig dankzij duidelijke instructies en eenvoudige aansluitingen. Hij past gemakkelijk op alle soorten voertuigen, zodat je hem zelf in een paar minuten kunt installeren.

Kortom, als je de zichtbaarheid en stijl van je voertuig wilt verbeteren, is de Horpol voormarkeringslamp een superieure keuze. Met zijn uitzonderlijke functionaliteit, stijlvolle ontwerp en eenvoudige installatie is het een van de beste keuzes op de markt. Wacht niet langer en bestel de jouwe nu op Ducheminagt.be!

FG2632LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
20,3 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Diameter
28 mm
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: