Horpol rood rond positielicht vooraan

Inbouw sjabloonlampje met afgerond scharnier van Horpol
Wil je sjabloonlampjes toevoegen aan een buffelscherm, een afgeronde steun, etc.?
Dit rode sjabloonlampje van Horpol zal perfect aan je verwachtingen voldoen, want het heeft een afgerond scharnier voor een topafwerking!

het rode ronde opsporingslicht van Horpol wordt gemonteerd op een buis met een diameter van 60 mm door het in een gat met een diameter van 19 mm te persen

Deze Horpol ronde klaringslamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

Deze doorrijlamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG2633LD
€ 7,20
€ 7,20 € 5,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rood rond markeringslicht

De frontmarkeringslamp van Horpol is de ideale oplossing voor degenen die een vleugje stijl aan hun voertuig willen toevoegen en tegelijkertijd hun zichtbaarheid op de weg willen verbeteren. Deze voormarkeringslamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste verlichtingstechnologie en is zowel robuust als functioneel.

Met zijn hoogwaardige LED die een helder, duidelijk licht geeft, biedt deze Horpol-frontmarkeringslamp bestuurders een uitzonderlijke zichtbaarheid. Het robuuste maar stijlvolle ontwerp is ideaal voor vrachtwagens, aanhangers, caravans en off-road voertuigen.

De installatie van de Horpol voormarkeringslamp is snel en eenvoudig dankzij duidelijke instructies en eenvoudige aansluitingen. Het kan eenvoudig worden aangepast aan alle soorten voertuigen, zodat je het zelf in slechts een paar minuten kunt installeren.

Kortom, de Horpol-frontmarkeringslamp is een kwaliteitskeuze voor bestuurders die de zichtbaarheid en stijl van hun voertuig willen verbeteren. Met zijn uitzonderlijke functionaliteit, stijlvolle ontwerp en eenvoudige installatie is het een van de beste keuzes op de markt. Bestel de jouwe nu bij Ducheminagt.be.

FG2633LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
20,3 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Diameter
28 mm
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: