Was wit 3 LED positielicht

Was 3 led positielicht wit

Het Was 3 LED-positielicht heeft een transparante lens en wit gekleurde LED's

Het Was positielicht heeft een kabelaansluiting

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 84mm
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 28mm

De lamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG0283W61
€ 10,66
€ 10,66 € 8,81
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was wit 3 LED-positielicht

Het witte 3 LED-positielicht van WAS is een betrouwbare, krachtige verlichtingsoplossing voor voertuigen. Met zijn compacte, elegante ontwerp biedt het optimale zichtbaarheid en voegt het een modern tintje toe aan het uiterlijk van het voertuig.

De drie witte LED's die in het positielicht zijn geïntegreerd, produceren een helder, duidelijk licht dat zorgt voor maximale zichtbaarheid in alle rijomstandigheden. Dankzij de geavanceerde LED-technologie verbruiken deze lampen minder energie bij een uitzonderlijke lichtsterkte, wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik van de auto.

Het positielicht is ontworpen om bestand te zijn tegen schokken, trillingen en weersomstandigheden, waardoor een maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. Het zit in een robuuste kunststof behuizing van hoge kwaliteit en biedt effectieve bescherming tegen beschadiging.

Dit positielicht is eenvoudig te installeren en is compatibel met verschillende voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, aanhangwagens enz. Het kan snel en veilig op verschillende oppervlakken worden gemonteerd en biedt flexibiliteit bij de installatie.

Samengevat is het witte 3 LED positielicht van WAS een ideale keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over de veiligheid en het uiterlijk van hun voertuig. Het biedt uitzonderlijke zichtbaarheid, laag energieverbruik, duurzaamheid en eenvoudige installatie. Met dit positielicht kunt u met vertrouwen rijden terwijl u een vleugje moderne stijl toevoegt aan uw voertuig.

FG0283W61

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: