Was positielicht 3 rode LED's

Was 3 led rood positielicht

Het Was 3 LED-positielicht heeft een transparante lens en rode LED's

Het Was positielicht heeft een kabelaansluiting

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 84mm
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 28mm

De lamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG0285W61
€ 10,66
€ 10,66 € 8,81
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood 3 LED positielicht

Het compacte, gestroomlijnde ontwerp van het positielicht maakt het eenvoudig om het op verschillende delen van het voertuig te installeren. De gebruikte LED's zijn van hoge kwaliteit en bieden een lange levensduur en een laag energieverbruik. Hierdoor is het een zuinige en milieuvriendelijke optie.

Het positielicht voldoet aan de nieuwste veiligheids- en prestatienormen en garandeert een betrouwbare werking en probleemloos gebruik. Het is bestand tegen weersinvloeden en trillingen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik in uiteenlopende wegomstandigheden.

Dankzij de robuuste en duurzame behuizing is het positielicht bestand tegen schokken en lichte stoten, waardoor de duurzaamheid en prestaties worden verlengd. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat het er lang esthetisch blijft uitzien.

Kortom, Was' 3 rode LED positielicht is een betrouwbaar verlichtingsaccessoire met een hoge helderheid, laag energieverbruik en verbeterde duurzaamheid. Het is ontworpen om aan de strengste veiligheidsnormen te voldoen en is een ideale keuze voor voertuigen die hun zichtbaarheid op de weg willen verbeteren.

FG0285W61

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
3

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: