Was positielicht 3 oranje LED's

Was 3 LED oranje positielicht

Dit positielicht is uitgerust met drie oranje LED's die zorgen voor een hoge lichtsterkte en optimale zichtbaarheid. De LED's verbruiken ook minder energie dan traditionele gloeilampen, waardoor ze langer meegaan en aanzienlijk energie besparen.

De behuizing van het positielicht is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het bestand is tegen schokken, trillingen en zware omgevingsomstandigheden. De lamp is ook beschermd tegen het binnendringen van water en stof, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis.

De installatie van dit positielicht is snel en eenvoudig dankzij het compacte formaat en het robuuste montagesysteem. Het kan eenvoudig worden gemonteerd op verschillende delen van het voertuig, zoals spiegels, bumpers of andere geschikte plaatsen.

Kortom, het Was oranje 3 LED positielicht is een product van topkwaliteit met een uitstekende zichtbaarheid en een verbeterde duurzaamheid. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp is het een ideale keuze om de veiligheid te garanderen en te voldoen aan de normen voor bewegwijzering.

FG0281W61
€ 10,66
€ 10,66 € 8,81
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was 3 led oranje positielicht

Het Was 3 LED-positielicht heeft een transparante lens en oranje LED's

Het Was positielicht heeft een kabelaansluiting

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 84mm
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 28mm

De lamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FG0281W61

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
aantal leds
3

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk