Vision X gebogen led oprijplaat Xpl 54" 1346mm wit

vision X Xpl gebogen led-lichtbalk met heldere lens

de Vision XPL gebogen LED-lichtbalk is de eerste LED-lichtbalk die is ontworpen in een ultraslanke 2-inch behuizing met 5W LED's in één enkele rij.

Door gebruik te maken van Iris Reflector technologie produceert de gebogen XPL Led lichtbalk een brede lichtbundel die meer dan 1.800 voet bereikt met 16.104lm

De afmetingen van de XPL gebogen ledbalk zijn:

  1. Lengte: 1346mm
  2. Hoogte: 51 mm
  3. Diepte: 55mm

RLHC43EMH
€ 1.392,73
€ 1.392,73 € 1.151,02
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1392 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1392 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 13,92.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Xpl 54" gebogen LED stripverlichting 1346mm heldere lens

De gebogen XPL LED stripverlichting van Vision X is een must-have keuze voor off-road enthousiastelingen die krachtige verlichting willen. Deze LED stripverlichting combineert een elegant gebogen ontwerp met geavanceerde technologie om uitzonderlijke prestaties te leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Uitgerust met LED's van hoge kwaliteit en een slagvaste polycarbonaatlens, biedt de gebogen XPL intense helderheid en uitzonderlijke zichtbaarheid. Hij elimineert schaduwen en verblinding dankzij speciaal ontworpen LED's voor een nauwkeurige, gelijkmatige verlichting.

Het gebogen ontwerp van de XPL LED-strip zorgt voor een bredere en gelijkmatigere verdeling van het licht, waardoor de zijkanten van de weg effectief worden verlicht en het zicht rondom wordt verbeterd. Ongeacht het terrein of de rijomstandigheden voldoet deze LED strip aan al je verlichtingsbehoeften.

Wat duurzaamheid betreft, is de gebogen XPL LED stripverlichting ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan. De hoogwaardige aluminium behuizing is bestand tegen corrosie en schokken, waardoor het de perfecte keuze is voor off-road gebruik. Bovendien is hij waterdicht, dus hij werkt probleemloos, zelfs bij slecht weer.

De gebogen XPL LED-stripverlichting van Vision X is verkrijgbaar in verschillende maten om aan je specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een kleine oprijplaat nodig hebt voor extra verlichting of een grotere versie voor maximale zichtbaarheid, je vindt altijd de juiste voor jouw voertuig.

Kortom, de Vision X gebogen XPL LED-lichtbalk is een ideale keuze voor off-road liefhebbers die op zoek zijn naar krachtige, duurzame en betrouwbare verlichting. Dankzij de geavanceerde technologie, het gebogen ontwerp en de weerstand tegen zware omstandigheden garandeert deze LED-lichtbalk veilig rijden en optimale verlichting waar je die het meest nodig hebt

RLHC43EMH

Gegevensblad

IP
IP67
IP69K
Kleur positie
Wit
Spanning
9-32V
Lengte
1346 mm
Lumen
16104lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
23005lm
Gebogen
Ja
Mate van lichtstraal
10°
Diepte
55m
Hoogte met steun
51 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
DT
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
215W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk