Vision X Xpl gebogen led oprijplaat 30" 762mm wit

vision X Xpl gebogen led-lichtbalk met witte positie

de Vision XPL gebogen ledlichtbalk is de eerste ledbalk die is ontworpen in een ultraslanke 2-inch behuizing met 5W leds in één enkele rij.

Door gebruik te maken van Iris Reflector technologie produceert de gebogen XPL Led lichtbalk een brede lichtbundel die meer dan 1,800 meter bereikt met 8614lm

De afmetingen van de XPL gebogen ledbalk zijn:

  1. Lengte: 762mm
  2. Hoogte: 51 mm
  3. Diepte: 55mm

RLHC23EMH
€ 901,49
€ 901,49 € 745,03
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 901 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 901 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 9,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X gebogen Xpl 30" 762mm witte LED stripverlichting

De gebogen XPL LED stripverlichting van Vision X is een hoogwaardig product dat uitzonderlijke prestaties biedt voor off-roadtoepassingen. Met zijn unieke gebogen ontwerp biedt hij maximale zichtbaarheid en een grotere bundelspreiding, ideaal voor ruwe omgevingen.

De gebogen XPL LED strip van Vision X is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die een helder, duidelijk wit licht produceren voor optimale zichtbaarheid overdag en 's nachts. De strip is verkrijgbaar in verschillende maten voor verschillende voertuigen en toepassingen.

Bovendien is de gebogen XPL LED-strip van Vision X gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam is en bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Hij is eenvoudig te installeren en te gebruiken dankzij het snelle en eenvoudige montagesysteem.

Kortom, de gebogen XPL LED-lichtbalk van Vision X is een ideale keuze voor off-road bestuurders die op zoek zijn naar een duurzame, krachtige verlichtingsoplossing voor hun voertuig. De websites van Vision X Europe en Vision X USA bieden een volledig assortiment maten en modellen om aan de specifieke behoeften van bestuurders te voldoen.

RLHC23EMH

Gegevensblad

IP
IP67
IP69K
Kleur positie
Wit
Spanning
9-32V
Lengte
762 mm
Lumen
8614lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
12305lm
Gebogen
Ja
Mate van lichtstraal
10°
Diepte
55m
Hoogte met steun
51 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
DT
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
115W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk