Vision X Xpl gebogen led oprit 50" 1270mm wit

vision X Xpl gebogen led-lichtbalk met witte positie

de gebogen XPL LED-lichtbalk van Vision X is de eerste LED-lichtbalk die is ontworpen in een ultraslanke 2-inch behuizing met 5W LED's in één enkele rij.

Dankzij de Iris Reflector technologie produceert de gebogen XPL Led bar een brede lichtbundel die meer dan 1,800 voet met 14,606lm bereikt

De afmetingen van de XPL gebogen ledbalk zijn:

  1. Lengte: 12700mm
  2. Hoogte: 51mm
  3. Diepte: 55mm

RLHC39EMH
€ 1.259,96
€ 1.259,96 € 1.041,29
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1259 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1259 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 12,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Xpl gebogen ledstripverlichting 50" 1270mm positie wit

De gebogen XPL LED stripverlichting van Vision X is een onverslaanbare keuze voor bestuurders die graag off-road rijden en krachtige verlichting nodig hebben. Deze LED strip is uitgerust met geavanceerde technologie en een stijlvol gebogen ontwerp, waardoor hij uitzonderlijke prestaties levert in extreme omgevingen.

Dankzij de LED's van hoge kwaliteit en de slagvaste polycarbonaatlens biedt deze gebogen XPL-lichtbalk intense helderheid en uitzonderlijke zichtbaarheid, zodat je vol vertrouwen kunt rijden, zelfs in het donker. De LED's zijn ontworpen voor een nauwkeurige, gelijkmatige verlichting, waarbij schaduwen en verblinding worden vermeden.

Het gebogen ontwerp van deze XPL LED-strip zorgt voor een bredere en gelijkmatigere verdeling van het licht, waardoor de zijkanten van de weg effectief worden verlicht en je rondom beter zichtbaar bent. Waar je ook rijdt, deze LED strip is ontworpen om aan al je verlichtingsbehoeften te voldoen, of het nu gaat om bochtige paden of moeilijk begaanbaar terrein.

Wat duurzaamheid betreft, is de gebogen XPL LED strip gebouwd om de meest extreme omstandigheden te weerstaan. Hij heeft een hoogwaardige, corrosiebestendige en slagvaste aluminium behuizing, waardoor hij perfect is voor off-roadgebruik. Bovendien is hij waterdicht, wat betekent dat hij bestand is tegen de elementen zonder dat dit ten koste gaat van zijn prestaties.

De gebogen XPL LED-strip van Vision X is verkrijgbaar in verschillende maten om aan je specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een kleine oprijplaat nodig hebt voor accentverlichting of een grotere versie voor maximale zichtbaarheid, je vindt zeker de juiste voor je voertuig.

Kortom, als je als off-road liefhebber op zoek bent naar krachtige, duurzame en betrouwbare verlichting, dan is de gebogen XPL LED-lichtbalk van Vision X de perfecte keuze. Met zijn geavanceerde technologie, gebogen ontwerp en weerstand tegen zware omstandigheden garandeert deze LED-lichtbalk een veilige rijervaring en optimale verlichting, waar je ook naartoe gaat.

RLHC39EMH

Gegevensblad

IP
IP67
IP69K
Kleur positie
Wit
Spanning
9-32V
Lengte
1270 mm
Lumen
14606lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
20865lm
Gebogen
Ja
Mate van lichtstraal
10°
Diepte
55m
Hoogte met steun
51 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
DT
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
195W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk