• Alleen online

Basic Led Rechthoekige koplamp met groot bereik 5800lm

Basic Led rechthoekige weglamp met groot bereik 5800lm

De rechthoekige koplamp met groot bereik uit onze Basic LED-reeks belichaamt de ultieme samensmelting van technologie en techniek en biedt ongeëvenaarde prestaties om te voldoen aan de veeleisende behoeften van wegverlichting. Deze koplamp is ontworpen voor zware voertuigen en vrachtwagens en is de ideale metgezel voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar optimale zichtbaarheid bij weinig licht en op bochtige wegen.

Deze rechthoekige koplamp met groot bereik is voorzien van geavanceerde technologie en onderscheidt zich door de hoogwaardige LED-lichtbron die een krachtige, constante helderheid over lange afstanden garandeert. Dankzij de zorgvuldig ontworpen rechthoekige vorm biedt deze koplamp een groot bereik, waardoor bestuurders beter kunnen anticiperen op obstakels en hun reactievermogen op de weg verbeteren.

Deze wegkoplamp met groot bereik is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en is bestand tegen de meest extreme omstandigheden, waaronder trillingen en veelvuldig stoten. Het slanke, gestroomlijnde ontwerp past naadloos in elk voertuig en voegt een vleugje moderne esthetiek toe aan het uiterlijk.

Dankzij het installatiegemak en de compatibiliteit met standaard 12-24V elektrische systemen is dit grootlicht met groot bereik eenvoudig aan te passen aan een breed scala aan voertuigen en biedt het een veelzijdige oplossing voor het verbeteren van de zichtbaarheid overdag en 's nachts.

Deze rechthoekige langeafstandskoplamp uit de Basic LED-serie is betrouwbaar, efficiënt en duurzaam en is de ideale keuze voor bestuurders die bezorgd zijn om hun veiligheid en die van andere weggebruikers.

PL3415L
€ 123,42
€ 123,42 € 102,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 123 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 123 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

PL3415L

Gegevensblad

Kleur positie
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
140 mm
Lengte
245 mm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
5800lm
Diepte
94 mm
Hoogte met steun
182.5mm
stroom
60W

Klanten die dit product kochten, kochten ook: