• We zijn vies!

Fristom vierkante achterlichtkabel met 3 functies

het 3-functie achterlicht met kabelaansluiting van Fristom

Het achterlicht van Fristom heeft 3 functies: remlicht, positielicht en richtingaanwijzer

Het 3-functie achterlicht van Fristom heeft een hoge efficiëntie en een laag energieverbruik

Het 3-functie achterlicht van Fristom is voorzien van een beveiliging tegen omgekeerde polariteit en de afdekking beschermt de lamp tegen weersinvloeden

De afmetingen van het achterlicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 99.7mm
  2. Hoogte: 92.7mm

Het achterlicht is goedgekeurd voor E9

FR0222FT
€ 22,53
€ 22,53 € 18,62
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 22 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 22 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,22.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 3-functie achterlichtkabel

het Fristom achterlicht met 3 functies is een achterlicht van hoge kwaliteit, ontworpen door Fristom, een toonaangevend merk in autoverlichting. het Fristom achterlicht met 3 functies is speciaal ontworpen om optimale prestaties, uitzonderlijke duurzaamheid en moderne voertuigesthetiek te bieden.

het 3-functie achterlicht van Fristom is voorzien van de nieuwste LED-technologie en biedt superieure helderheid en verbeterde zichtbaarheid, wat de verkeersveiligheid ten goede komt. De in deze lamp gebruikte LED's zijn zeer efficiënt

Het ontwerp is zorgvuldig uitgedacht om harmonieus aan te sluiten bij elk type voertuig. Met zijn elegante afwerking en strakke lijnen voegt dit achterlicht een vleugje moderniteit en stijl toe aan de achterkant van je auto.

De hoogwaardige constructie van het 3-functie achterlicht van Fristom garandeert zijn duurzaamheid en weerstand tegen zware omstandigheden op de weg. Het is waterdicht en schokbestendig, waardoor het een betrouwbare keuze is voor langdurig gebruik.

Dit achterlicht is eenvoudig te installeren en is compatibel met de meeste automodellen. Het wordt geleverd met alle benodigde onderdelen en gedetailleerde montage-instructies voor een probleemloze installatie.

Kortom, het 3-functie achterlicht van Fristom is een product van topkwaliteit met uitstekende prestaties, een modern uiterlijk en een opmerkelijke duurzaamheid. Voeg een vleugje elegantie toe en verbeter de veiligheid van je voertuig door te kiezen voor dit LED-achterlicht van hoge kwaliteit.

FR0222FT

Gegevensblad

Spanning
12V
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Vierkant
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: