Fristom knipperende koplamp en 12v positiekabel

Fristom 12v multifunctioneel voorlicht met merkkabelaansluiting Fristom

De koplamp met positielicht en waarschuwingslicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

De koplamp van Fristom is elektrisch beveiligd tegen ompoling

De Fristom koplamp zendt een knipperend licht van hoge kwaliteit uit, waardoor het zelfs bij weinig licht mogelijk is om de intentie van de bestuurder om van richting te veranderen te detecteren

De afmetingen van het knipper- en positielicht voor van Fristom zijn:

  1. Lengte: 99.7mm
  2. hoogte: 92.7mm
  3. Diepte: 30mm

FR0225FT
€ 20,62
€ 20,62 € 17,04
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom voorste positie- en richtingaanwijzer 12v Kabel

De richtingaanwijzer en positielicht vooraan is een richtingaanwijzer aangeboden door Fristom. Deze richtingaanwijzer is ontworpen voor optimale prestaties en meer veiligheid op de weg.

De richtingaanwijzer en positielicht voor van Fristom is voorzien van de nieuwste LED-technologie voor uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur. LED's staan bekend om hun energiezuinigheid, wat betekent dat deze richtingaanwijzers minder energie verbruiken dan traditionele lampen, terwijl ze een superieure zichtbaarheid bieden.

De richtingaanwijzer en positielicht voor van Fristom is speciaal ontworpen voor gebruik in uiteenlopende wegomstandigheden. Het is weerbestendig, wat betekent dat het zelfs effectief kan werken in regen, sneeuw of stoffige omgevingen. Dit zorgt ervoor dat aanwijzingen duidelijk en zichtbaar blijven voor andere bestuurders, waardoor de veiligheid op de weg wordt verbeterd.

Naast de robuuste prestaties is het Fristom positie- en richtingaanwijzerlicht voor eenvoudig te installeren. Het is zo ontworpen dat het perfect past bij verschillende soorten voertuigen en dus universeel compatibel is. Bovendien zorgt de duurzame structuur voor een stevige en stabiele pasvorm, waardoor mogelijke trillingen tijdens het rijden worden verminderd.

Fristomals gerenommeerde fabrikant staat bekend om zijn toewijding aan productkwaliteit en betrouwbaarheid. Het positielicht en knipperlicht voor van Fristom is daarop geen uitzondering en wordt ondersteund door een solide garantie om klanttevredenheid te garanderen.

Samengevat is de Fristom richtingaanwijzer en positielicht aan de voorzijde een hoogwaardige richtingaanwijzer met een uitzonderlijke helderheid, duurzaamheid en installatiegemak. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar product om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren, dan is de richtingaanwijzer en positielicht voor van Fristom een optimale keuze.

FR0225FT

Gegevensblad

Spanning
12V
Certificering
EMC E9
Hauteur
92,7 mm
Lengte
99,7 mm
Aantal modi
2
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja

Klanten die dit product kochten, kochten ook: