Fristom vierkant achterlicht 4 functies kabel

het 4-functie achterlicht met kabelaansluiting van Fristom

Het achterlicht van Fristom heeft 4 functies: remlicht, positielicht, plaatverlichting en richtingaanwijzer

Het 4-functie achterlicht van Fristom heeft een hoog rendement en een laag energieverbruik

Het 4-functie achterlicht van Fristom heeft een beveiliging tegen omgekeerde polariteit en de afdekking beschermt de lamp tegen weersinvloeden

De afmetingen van het achterlicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 99.7mm
  2. Hoogte: 92.7mm

Het achterlicht is goedgekeurd voor E9

FR0222TFT
€ 22,53
€ 22,53 € 18,62
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 22 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 22 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,22.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom vierkant achterlicht 4 functies kabel

Het 4-functie achterlicht van Fristom is een achterlicht van hoge kwaliteit gemaakt door Fristom, een gerenommeerd merk op het gebied van autoverlichting. Dit 4-functie achterlicht van Fristom is speciaal ontworpen om optimale prestaties, uitzonderlijke duurzaamheid en een moderne styling te garanderen. Het is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en biedt superieure helderheid en verbeterde zichtbaarheid om de verkeersveiligheid te verbeteren. De gebruikte LED's zijn uiterst efficiënt. Het ontwerp is zorgvuldig gemaakt om harmonieus aan te sluiten bij alle soorten voertuigen en voegt een vleugje moderniteit en stijl toe aan de achterkant van je auto met zijn elegante afwerking en strakke lijnen.

De hoogwaardige constructie van het 4-functie achterlicht van Fristom zorgt voor sterkte en duurzaamheid, zelfs onder zware omstandigheden. Het is waterdicht en schokbestendig, waardoor het een betrouwbare keuze is voor langdurig gebruik. Het is eenvoudig te installeren en compatibel met de meeste automodellen. Alle benodigde onderdelen en gedetailleerde montage-instructies worden meegeleverd voor een probleemloze installatie.

Kortom, het 4-functie achterlicht van Fristom is een topproduct dat uitzonderlijke prestaties, moderne styling en opmerkelijke duurzaamheid biedt. Kies voor dit LED-achterlicht van hoge kwaliteit om een vleugje elegantie toe te voegen en de veiligheid van je voertuig te verbeteren.

FR0222TFT

Gegevensblad

Spanning
12V
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Vierkant
indicator
ja
Nummerplaatverlichting
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: