Horpol Roca mistachterlicht en achteruitrijlicht 12-24v

Horpol Roca mist- en achteruitrijlicht 12-24v

Het Horpol ROCA multifunctionele achterlicht is een topproduct dat is ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Met zijn innovatieve ontwerp is dit achterlicht uitgerust met meerdere functies en biedt het een betere zichtbaarheid voor andere weggebruikers.

Innovatief ontwerp voor betere zichtbaarheid

Het ROCA-achterlicht van Horpol is uitgerust met achteruitrijlicht en mistlicht. Het innovatieve ontwerp biedt een betere zichtbaarheid, waardoor het risico op ongevallen afneemt. De LED's met hoge intensiteit produceren een helder, zichtbaar licht, zelfs in mistige of regenachtige omstandigheden.

Eenvoudig te installeren en compatibel met veel voertuigen

Horpol's ROCA multifunctionele achterlicht is eenvoudig te installeren en past op de meeste voertuigen, zowel nieuwe als oude. Het is ook goedgekeurd voor gebruik op de weg en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Gegarandeerde duurzaamheid

De ROCA multifunctionele achterlamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor maximale duurzaamheid gegarandeerd is. Dit achterlicht is schok- en waterbestendig en vergezelt je op alle wegen, ongeacht de weersomstandigheden.

Conclusie

Kortom, de Horpol ROCA multifunctionele achterlamp is een product van topkwaliteit, ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Dankzij het innovatieve ontwerp, het installatiegemak en de gegarandeerde duurzaamheid is dit achterlicht een verstandige investering voor alle veiligheidsbewuste bestuurders.

FR2801LZD
€ 30,32
€ 30,32 € 25,06
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 30 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 30 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,30.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol ROCA multifunctioneel achterlicht

Dit multifunctionele achterlicht heeft 2 functies:

  1. achteruitrijlicht
  2. mistlicht

Het Horpol Roca achteruitrij- en mistlicht heeft een universele montage (je kunt het links en rechts van het voertuig installeren)

Het Horpol Roca multifunctionele achterlicht heeft de volgende goedkeuringen

FR2801LZD

Gegevensblad

IP
IP 68
Montageafmetingen
Universeel
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk