Pro Led Kit 7" draadloze achteruitrijcamera

Draadloze achteruitrijcamera

Monitor;

  1. Spanning: 9-32v
  2. 7" TFT LCD-monitor
  3. Resolutie: 800 RGB (H) X 480 (V) punten
  4. geen audio
  5. 4-pins kabelaansluiting
  6. Afmetingen: 240mm X 141mm X 78mm

Draadloze camera:

  1. Spanningen: 9-32v
  2. 10m nachtzicht
  3. 100m draadloos signaal
  4. 4-pins kabelaansluiting
  5. Afmetingen: 95mm X 70mm X 65mm

Kit bevat monitor, draadloze camera, afstandsbediening, vizier en handleiding

Een extra bedrade camera kan worden gebruikt met deze kit

CA9780
€ 385,71
€ 385,71 € 318,77
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 385 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 385 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led 7" draadloze achteruitrijcameraset

De 7" draadloze achteruitrijcamera kit biedt een geavanceerde oplossing voor het verbeteren van de veiligheid van je voertuig. Dit draadloze videosysteem is ontworpen om de installatie en het gebruik te vereenvoudigen, zodat er geen omvangrijke kabels en ingewikkelde aansluitingen nodig zijn.

Het 7 inch kleurenscherm geeft een duidelijk, gedetailleerd beeld van de achterkant van je auto, waardoor je veel veiliger kunt manoeuvreren. De hoge resolutie zorgt voor een scherpe beeldkwaliteit, zodat je obstakels en potentiële gevaren nauwkeurig kunt detecteren.

De draadloze achteruitrijcamera is ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. Hij maakt gebruik van betrouwbare draadloze technologie voor een stabiele videotransmissie, zelfs over lange afstanden. Bovendien is de camera uitgerust met nachtzicht, zodat je zelfs in het donker goed kunt zien.

De installatie van deze draadloze achteruitrijcamera is snel en eenvoudig, waardoor het een uitstekende optie is voor doe-het-zelvers en autoprofessionals. Met dit systeem kun je veilig achteruitrijden of je auto parkeren, waardoor de kans op ongelukken en botsingen afneemt.

Kortom, de 7-inch draadloze achteruitrijcamera kit is een praktische en effectieve oplossing voor het verbeteren van de veiligheid van je voertuig. Het kleurenscherm met hoge resolutie, de robuuste camera en de betrouwbare draadloze mogelijkheden maken het een ideale keuze voor veiliger rijden en beter zicht naar achteren.

CA9780

Gegevensblad

Spanning
9-32V
type verbinding
draadloos
beeldkleur
kleur
inch
7"
audio
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: