Ledson grootlichtschakelaar 24v

Schakelaar voor grootlicht 24V en max 6A met indicatielampje.

geïntegreerde richtingaanwijzer gemonteerd in 20mm gat

Met grootlichtsymbool

Ook verkrijgbaar met andere symbolen

Verkrijgbaar in 12v

E265024
€ 14,86
€ 14,86 € 12,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson grootlichtschakelaar 24v

De schakelaar voor groot licht is een tuimelschakelaar van hoge kwaliteit die wordt gebruikt om de stroomtoevoer naar verschillende apparaten te regelen. Hij kan een maximale belasting van 6 ampère schakelen en werkt op een maximale spanning van 24 volt.

De schakelaar heeft een compact, robuust ontwerp waardoor hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Hij is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is bestand tegen verschillende omgevingsomstandigheden.

De montageopening van de schakelaar heeft een diameter van 20 mm, waardoor hij compatibel is met een reeks montagepanelen. Hij is ook voorzien van schroefklemmen om het aansluiten van elektrische draden te vereenvoudigen.

Al met al is de Ledson tuimelschakelaar een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame schakelaar om de voeding van uw apparatuur te regelen.

E265024

Dit vind je misschien ook leuk