Ledson grootlichtschakelaar 12v

Schakelaar voor grootlicht 12 V en max 6 A met indicatielampje.

geïntegreerde richtingaanwijzer gemonteerd in gat van 20 mm

Met grootlichtsymbool

Ook verkrijgbaar met andere symbolen

Verkrijgbaar in 24 V

E265004
€ 8,14
€ 8,14 € 6,73
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson grootlichtschakelaar 12v

De schakelaar voor groot licht is een tuimelschakelaar van hoge kwaliteit die kan worden gebruikt om de voeding van verschillende apparaten en apparatuur te regelen. Hij heeft een maximale schakelcapaciteit van 6 ampère en werkt op een maximale spanning van 12 volt.

De schakelaar heeft een compact, robuust ontwerp waardoor hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Hij is ontworpen voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen en is bestand tegen een breed scala aan omgevingsomstandigheden.

De montageopening van de schakelaar heeft een diameter van 20 mm, waardoor hij compatibel is met verschillende montagepanelen. Hij heeft ook schroefklemmen voor eenvoudige aansluiting van elektrische draden.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame schakelaar om de stroomtoevoer naar uw apparaten te regelen, dan is de Ledson tuimelschakelaar een uitstekende optie

E265004

Dit vind je misschien ook leuk