Ledson-schakelaar Tijdelijke functie 12v

Schakelaar voor tijdelijke functie 12 V en max 6 A met indicatielampje.

geïntegreerde LED gemonteerd in 20 mm gat

Zonder symbool

Ook verkrijgbaar met andere symbolen

Verkrijgbaar in 24 V

E265006
€ 8,14
€ 8,14 € 6,73
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson tijdelijke functieschakelaar 12v

De tijdelijke functieschakelaar is een schakelaar van hoge kwaliteit die kan worden gebruikt om het elektrische vermogen van verschillende apparaten en apparatuur te beheren. Hij heeft een maximale schakelcapaciteit van 6 ampère en is ontworpen om te werken met een maximale spanning van 12 volt.

Hij is compact en robuust, waardoor hij gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Hij is ontworpen voor gebruik binnen en buiten en is bestand tegen een groot aantal omgevingsomstandigheden.

De montageopening heeft een diameter van 20 mm, waardoor hij compatibel is met veel montagepanelen. Bovendien wordt hij geleverd met schroefklemmen voor eenvoudige aansluiting van elektrische draden.

Al met al, als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame schakelaar om het elektrische vermogen van uw apparaten te regelen, is de Ledson tuimelschakelaar een uitstekende optie om te overwegen.

E265006

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: