Horpol rond rood positielicht

horpol rood doorrijlicht met rubberen flens

Dit is een lichtgevend apparaat dat wordt gebruikt om de breedte en hoogte van een voertuig aan te geven

De smalle rode markeringslamp is ontworpen voor montage op vrachtwagens, aanhangwagens en andere zware voertuigen en is voorzien van hoogwaardige LED's voor optimale zichtbaarheid

FG9450LD945
€ 8,19
€ 8,19 € 6,77
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rood rubber achterlicht

Het rode rubberen achterlicht van Horpol is een essentieel stuk verlichting voor chauffeurs van vrachtwagens, aanhangers en andere zware voertuigen, omdat het de hoogte en breedte van je voertuig aangeeft, wat zorgt voor maximale veiligheid op de weg.

Geniet van uitzonderlijke zichtbaarheid dankzij LED's van hoge kwaliteit De rode markeringslamp van Horpol is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid, zelfs op donkere of regenachtige dagen. Met dit product kun je vol vertrouwen rijden, zonder bang te hoeven zijn voor schade aan je voertuig of dat van andere weggebruikers.

Geschikt voor transportprofessionals en hobbyisten De rode doorrijverlichting van Horpol is een essentieel accessoire om de veiligheid van je voertuig te verbeteren, of je nu een transportprofessional of een doe-het-zelver bent. Dit product is ook ideaal om te voldoen aan de huidige regelgeving voor verkeersveiligheid.

Door te kiezen voor het rode rubberen doorrijlicht van Horpol kun je veilig rijden en voldoen aan de huidige regelgeving. Bestel nu om te profiteren van apparatuur van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

FG9450LD945

Gegevensblad

Couleur
Rood
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: