Horpol wit afgerond positielicht

horpol doorrijlicht met witte rubberen voet

Dit is een lichtgevend apparaat dat wordt gebruikt om de breedte en hoogte van een voertuig aan te geven

De witte smalle doorrijlicht is ontworpen voor montage op vrachtwagens, aanhangers en andere zware voertuigen en is voorzien van LED's van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid.

FG9436LD943
€ 8,19
€ 8,19 € 6,77
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol wit rubber kussende markeringslicht

De Horpol witte rubberen sluitverlichting is een onmisbare verlichting voor vrachtwagens, aanhangwagens en andere zware voertuigen. Met dit product kun je de breedte en hoogte van je voertuig aangeven, wat optimale veiligheid op de weg garandeert.

LED's van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid

De witte rubberen markeringsverlichting van Horpol is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit, die zorgen voor maximale zichtbaarheid, zelfs op donkere of regenachtige dagen. Zo kunt u veilig rijden, zonder risico op schade aan uw voertuig of dat van andere weggebruikers.

Voor transportprofessionals en -liefhebbers

Of je nu een transportprofessional bent of een hobbyist die graag verlichting op je voertuig gebruikt, de witte rubberen markeringslamp van Horpol is een essentieel accessoire om de veiligheid van je voertuig te verbeteren. Het is ook ideaal voor iedereen die wil voldoen aan de huidige regelgeving voor verkeersveiligheid.

Door te kiezen voor de witte rubberen markeringslichten van Horpol, kun je veilig en in overeenstemming met de huidige regelgeving rijden. Bestel nu en profiteer van een product van topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

FG9436LD943

Gegevensblad

Couleur
Wit
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk