Talmu Led zender Geel en wit xenon 24V

Zender die past op originele Talmu DRL-lampen.

De zender is tweekleurig: geel en xenonwit. Sluit je zender aan op een schakelaar of relais om de kleur naar wens te veranderen

FG240776AMCW
€ 32,37
€ 32,37 € 26,75
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Talmu geel en witte xenon LED emitter 24V

De geel-witte LED-emitter voor de Talmu is een uitstekend voorbeeld van hoogwaardige lichttechniek. Met zijn zorgvuldige ontwerp en uitzonderlijke prestaties is deze LED-emitter een must-have voor elke autoliefhebber die het uiterlijk en de veiligheid van zijn auto wil verbeteren.

De esthetiek van deze LED-zender is echt opmerkelijk. De behuizing is vervaardigd met minutieuze aandacht voor detail en combineert een elegant, modern ontwerp dat perfect past bij de stijl van je auto. De gestroomlijnde vorm past harmonieus bij de carrosserie en creëert een discrete, eigentijdse look.

Maar het is niet alleen het uiterlijk dat deze LED-straler onderscheidt. Zijn veelzijdigheid en uitzonderlijke prestaties maken hem tot een verstandige keuze voor iedereen die op zoek is naar LED-dagrijverlichting van topkwaliteit. De geïntegreerde gele en witte LED's bieden een indrukwekkende verlichtingsflexibiliteit. De gele LED's voegen een vleugje originaliteit en zichtbaarheid toe, terwijl de witte LED's extra helderheid bieden voor meer veiligheid in elke situatie.

De geavanceerde technologie die is gebruikt in deze LED-zender zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van de betrouwbare verlichting. Bovendien is hij ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan, zodat hij in verschillende omgevingen effectief is, of het nu regent, sneeuwt of mist.

Het installeren van deze LED-zender is ook kinderspel. Hij past gemakkelijk in de meeste voertuigen en wordt geleverd met alle benodigde accessoires voor een probleemloze installatie. Je hoeft je geen zorgen te maken over de complexiteit van het instellen van deze LED-zender, zodat je snel kunt genieten van de voordelen.

Kortom, de gele en witte LED-emitter voor Talmu is een uitzonderlijk product dat een elegant ontwerp combineert met geavanceerde prestaties. Hij verfraait niet alleen het uiterlijk van je voertuig, maar verhoogt ook je veiligheid op de weg. Of het nu voor dagelijks gebruik is of voor meer avontuurlijke escapades, deze LED-zender is een verstandige keuze voor elke autoliefhebber die een vleugje stijl en functionaliteit aan zijn voertuig wil toevoegen.

FG240776AMCW

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Wit
Spanning
24V
Breedte
130 mm
Hoogte met steun
56 mm

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: