Fristom ovaal positielicht met rode retroreflector

Fristom ovaal positielicht met rode retroreflector

Het positielicht met retroreflector van Fristom is een lamp van topkwaliteit die is ontworpen om een optimale zichtbaarheid te garanderen en de verkeersveiligheid te vergroten. Speciaal ontworpen voor bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens, maar ook geschikt voor auto's en tractoren.

Dankzij de integratie van de nieuwste LED-technologie biedt dit positielicht met retro-reflector een intense helderheid en een lange levensduur, waardoor het een zuinige en milieuvriendelijke keuze is. LED's bieden een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht, waardoor de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers wordt gegarandeerd.

De installatie van dit positielicht met retroreflector is uiterst eenvoudig. Dankzij het compacte ontwerp en de stevige bevestigingen kan het snel en veilig op elk voertuig worden gemonteerd. Bovendien is het compatibel met de meeste elektrische systemen van voertuigen, waardoor het eenvoudig te installeren is.

Dit positielicht met retroreflector van Fristom voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en biedt gegarandeerde betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, stof en trillingen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik buitenshuis en in veeleisende omstandigheden op de weg.

Kortom, het positielicht met retro-reflector van Fristom is een hoogwaardig product met een uitzonderlijke zichtbaarheid, eenvoudige installatie en grote duurzaamheid. Door voor dit product te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig goed zichtbaar is op de weg, wat de veiligheid voor uzelf en andere weggebruikers verbetert.

FG0070CFT
€ 11,27
€ 11,27 € 9,31
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Positielicht met rode reflector van het merk Fristom

Het positielicht met retroreflector van Fristom heeft een meegeleverde beugel

Het positielicht met retro-reflector van Fristom is slagvast

Het positielicht met retroreflector van Fristom heeft de volgende afmetingen met steun:

  1. Lengte: 124mm
  2. Hoogte: 75mm
  3. Diepte: 40mm

en zonder steun:

  1. Lengte: 126mm
  2. Hoogte: 51mm
  3. Diepte: 26mm

FG0070CFT

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12-36v
Certificering
E9
Reflector
Ja
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk